De tepels van Kendall Jenner leveren een mooi contract op

Kendall Jenner was maar al te blij toen ze achttien werd: ze kon eindelijk haar borsten laten zien. Het bracht nog op voor de jongste Kardashian ook.Kendall Jenner werd achttien en dat vond ze hoog tijd om de wereld te laten zien dat ze een mooie boezem had. Fotograaf Russell James maakte het kiekje en […]

Kendall Jenner was maar al te blij toen ze achttien werd: ze kon eindelijk haar borsten laten zien. Het bracht nog op voor de jongste Kardashian ook.

Kendall Jenner werd achttien en dat vond ze hoog tijd om de wereld te laten zien dat ze een mooie boezem had. Fotograaf Russell James maakte het kiekje en Kendall plaatste het op haar Instagram. Al snel ging het plaatje de hele wereld rond, en dat was natuurlijk ook Kendall Jenners bedoeling.

Ook de mensen van het modellenbureau The Society Managent keken naar de blote boezem van Kendall en ze zagen dat het goed was. Zo goed dat ze de telefoon namen, naar het jongste Kardashian-zusje belde en haar prompt een modellencontract aanboden.

De kans is dus reëel dat we Kendall Jenner weldra zien poseren voor één of ander lingerielabel: het modellenbureau waar ze een contract tekende heeft immers ook modellen als Adriana Lima in hun geleden. (SL)

Reacties

wpDiscuz