De ultieme cadeautip van Selah Sue (video)

Heb je nog geen tijd gehad om een cadeau te kopen voor Moederdag, of ben je er gewoon te gierig voor? Dan heeft Selah Sue de ideale tip, gratis en voor niks! Omdat ze haar moeder de beste, liefste en meest wijze persoon op deze hele aardkloot vindt, schreef ze voordien het nummer ‘Mommy’. Speciaal […]

Heb je nog geen tijd gehad om een cadeau te kopen voor Moederdag, of ben je er gewoon te gierig voor? Dan heeft Selah Sue de ideale tip, gratis en voor niks!


Omdat ze haar moeder de beste, liefste en meest wijze persoon op deze hele aardkloot vindt, schreef ze voordien het nummer ‘Mommy’. Speciaal voor Moederdag kan je dat nummer nu op haar website downloaden. Helemaal gratis. Sanne Putseys, want zo heet Selah Sue volgens haar identiteitskaart, licht nog even toe waarom ze dat doet. “De laatste dagen waren voor mij de mooiste. Eindelijk, een doel in mijn leven. In de vorm van een eerste plaat. Het is niet het waanzinnige succes zelf, maar alles wat er rond hangt dat me zo gelukkig maakt. Toeren met goede muzikanten, de wereld zien en de kans krijgen elke dag opnieuw muziek te maken. Ik besef elke dag meer en meer dat ik dat aan jullie te danken heb, vandaar deze ‘Mommy’ voor jullie. Merci, Selah! (SL)

Reacties

wpDiscuz