Is de volgende celebrity-sekstape op komst?

De playmate kan de centjes die ze zou krijgen voor de peperhete tape best gebruiken. Enig probleem? Haar tegenspeler, eveneens een bekende kop, ziet de openbaring van de beelden niet zo zitten. Wiz Khalifa, de rapper die momenteel nog getrouwd is met Amber Rose maar die van hem wil scheiden omdat hij vreemdging, deelde vorige […]

De playmate kan de centjes die ze zou krijgen voor de peperhete tape best gebruiken. Enig probleem? Haar tegenspeler, eveneens een bekende kop, ziet de openbaring van de beelden niet zo zitten.


Wiz Khalifa, de rapper die momenteel nog getrouwd is met Amber Rose maar die van hem wil scheiden omdat hij vreemdging, deelde vorige week het bed met niemand minder dan Playboy model Carla Howe. De bevallige brunette had ook nog enkele camera’s in aanslag.

Dat was met voorbedachte rade, zo blijkt nu. Carla zou namelijk in onderhandeling zijn met niemand minder dan Steve Hirsch van Vivid Entertainment, het bedrijf dat ook al aardig wat centjes neertelde voor de gymnastiekbeelden van Farrah Abraham. Ook Carla zou een niet onaardig bedrag krijgen voor haar natuurfilm. Eén met zes cijfers, zo weet TMZ.

Enig probleem:Wiz Khalifa. Hij vertelt dat hij wel degelijk van bil ging met Carla, maar hij had er naar eigen zeggen geen weet van dat hun minnespel ook werd opgenomen. Wat volgens TMZ nogal eigenaardig is: zij kregen de beelden te zien en Wiz zou meer dan eens recht in de lens kijken.

Of hij het nu wist of niet: de rapper weigert voorlopig zijn poot te zetten die nodig is vooraleer Vivid Entertainment de beelden publiek kan maken. Maar iedereen heeft zijn prijs natuurlijk en dus is het allicht een kwestie van tijd vooraleer de beelden toch online komen.

Als voorsmaakje hebben we alvast enkele foto’s van Carla Howe bij elkaar gezocht. (SL)

Reacties

wpDiscuz