Deze bloedmooie Miss België-kandidate droeg een geheim met zich mee (foto’s)

Da’s het bizarre verhaal van Céline Van Den Bossche: nog niet zolang geleden een jongeman, nu afgestudeerde kapster én kandidate voor Miss België. Echt waar: vier jaar geleden was Céline nog gewoon een jongen. “Ik ben niet raar, ik ben gewoon altijd al Céline geweest”, zo vertelt ze aan HLN. Nu ze deelneemt aan Miss […]

Da’s het bizarre verhaal van Céline Van Den Bossche: nog niet zolang geleden een jongeman, nu afgestudeerde kapster én kandidate voor Miss België.


Echt waar: vier jaar geleden was Céline nog gewoon een jongen. “Ik ben niet raar, ik ben gewoon altijd al Céline geweest”, zo vertelt ze aan HLN.

Nu ze deelneemt aan Miss België had ze wel verwacht dat haar geheimpje ooit aan het licht zou komen, maar nog niet zo snel. Hoe dat kwam? “Concurrentes die de vreselijkste wapens gebruiken”.

Nu haar geheimpje toch is uitgekomen, mag ineens gans het land het weten. “Transgenders, mensen maken daar de gekste dingen van. Ik ben geen homo. Ik ben geen man in een vrouwenlijf, ik ben geen travestiet. Ik ben gewoon een vrouw. Een vrouw, die door een handicap toen ik geboren ben, geen kinderen kan krijgen. Maar verder wel honderd procent vrouw”, zo legt de 22-jarige uit in de krant.

Ze doet niet mee om te winnen: “Ik doe vooral mee voor mezelf. Mensen denken vaak dat ik barst van het zelfvertrouwen, maar dat is niet zo. Ik zou er graag wat meer van hebben, dit kan daarbij helpen. Al zou ik het natuurlijk niet erg vinden om te winnen!”

Onder enkele bikinifoto’s van Céline: (SL)

Reacties

wpDiscuz