Is deze kerstcover de grappigste of de slechtste ooit? (video)

Komen tijdens deze feesten weer oude familievetes of vergeten schandalen naar boven aan de tafel? Of is de sfeer in de huiskamer nog saaier dan het seksleven van aartsbisschop Léonard? Dan hebben we voor jou de perfecte ijsbreker!Wat een geluk dat George Michael nog leeft, want anders had hij bij het horen van deze cover […]

Komen tijdens deze feesten weer oude familievetes of vergeten schandalen naar boven aan de tafel? Of is de sfeer in de huiskamer nog saaier dan het seksleven van aartsbisschop Léonard? Dan hebben we voor jou de perfecte ijsbreker!
Wat een geluk dat George Michael nog leeft, want anders had hij bij het horen van deze cover van zijn grote hit, zich al 586 keer omgedraaid in zijn graf. Dit is niet zomaar een verkrachting van ‘Last Christmas’, maar eerder een gangbang door een dozijn shemales met een strap-on dildo met anale stimulator. En al bent u nog serieuzer dan Karel De Gucht na het invullen van zijn belastingsbrief, ongewild zal er een kleine glimlach op je gelaat verschijnen tijdens het kijken. 

Deze video is geen virtuele kerstkaart gemaakt door de ABVV om door te sturen naar al hun leden, maar gewoon een grap van een stelletje personen die maar alsof doen dat ze een debiel zijn. Zalig Kerstfeest! (GBL)

Reacties

wpDiscuz