Is dit de heetste secretaresse van ons land? (video)

Ooit al eens willen weten hoe de meest sexy secretaresse van ons land eruitziet? Wel, ongeveer zo.Een onaantrekkelijke secretaresse, bestaat dat eigenlijk? Allicht wel, maar in ons hoofd niet. Een secretaresse straalt immers iets uit waarover pakweg een kleuterjuf spijtig genoeg niet beschikt. P-magazine ging voor secretaressedag op zoek naar de koningin der secretaressen en […]

Ooit al eens willen weten hoe de meest sexy secretaresse van ons land eruitziet? Wel, ongeveer zo.
Een onaantrekkelijke secretaresse, bestaat dat eigenlijk? Allicht wel, maar in ons hoofd niet. Een secretaresse straalt immers iets uit waarover pakweg een kleuterjuf spijtig genoeg niet beschikt. P-magazine ging voor secretaressedag op zoek naar de koningin der secretaressen en vond ze in de 18-jarige Luna Stevens. Golvende, blonde lokken, een verleidelijke blik, een (boeken)schap waar een halve bibliotheek op past, en een achtersteven waar Kapitein Haddock maar al te graag aan het roer zou willen staan.

Jup, welke baas deze dame géén promotie geeft, heeft stalen ballen, want een compensatievoorstel zomaar afslaan, lijkt ons bitter moeilijk. “Als ik echt een mooie promotie zou kunnen krijgen – én ik zou vrijgezel zijn, uiteraard – dan zou ik wel overwegen om eens onder de baas zijn bureau te duiken, ja. Al moet het dan wel een mooie functie zijn, met een vet salaris”, vertelt ze in P-magazine, waarin ze overigens ook ronduit vertelt over haar pikante verkleedpartijtjes in bed. Man man man, wat een vrouw, en blijkbaar ook nog eens behoorlijk sympathiek, zo leren we uit de pittige making off van haar fotoshoot. (KDN)

Reacties

wpDiscuz