Dit is de knapste deerne van 2015! (video)

Dat hebben wij niet beslist, maar wel het Amerikaanse tijdschrift ‘People’. Zij zoeken en vinden ieder jaar ‘de mooiste vrouw van het jaar’ en die prijs gaat voor 2015 naar… Niemand minder dan Sandra Bullock. Dat had ze, met haar 50 lentes op de teller, helemaal niet verwacht, zo vertelt ze in het bijbehorend interview: […]

Dat hebben wij niet beslist, maar wel het Amerikaanse tijdschrift ‘People’. Zij zoeken en vinden ieder jaar ‘de mooiste vrouw van het jaar’ en die prijs gaat voor 2015 naar…


Niemand minder dan Sandra Bullock. Dat had ze, met haar 50 lentes op de teller, helemaal niet verwacht, zo vertelt ze in het bijbehorend interview:

“Ik moest zo hard lachen omdat ik het eerst niet geloofde. Ik heb zelfs gezegd dat het belachelijk was.”

Zelf is ze er niet zo mee bezig, met mooi zijn: “Voor mij is het belangrijker om een goed mens te zijn. Een goede mama die soms eens iemand in de wachtrij voorbij laat gaan.”

Al doet ze er aan de andere kant wel wat aan om in conditie te blijven: “Ik probeer vier tot vijf keren per week te sporten. Ik volg het trainingsschema ‘Body’ van Simone De La Rues. Toen ik begon, hield ik het amper twintig seconden vol. En dat is geen grap!”

Op je vijftigste uitgeroepen worden tot ’s werelds knapste vrouw, da’s een hele prestatie. Maar langs de andere kant: er zijn nog vrouwen die er op die leeftijd nog zeer appetijtelijk uitzien. Monica Bellucci bijvoorbeeld.

Om af te sluiten hebben we nog een video toegevoegd waarin Sandra met bijzonder weinig om het lijf rondloopt. (SL)


The Proposal – Nude Scene of Sandra Bullock door TheMovies8008

Reacties

wpDiscuz