Dolgedraaide fan bokst paard na derby Newcastle-Sunderland (video)

Na de derby tussen Newcastle en Sunderland van afgelopen zaterdag, zijn de ordetroepen slaags geraakt met hooligans van Newcastle. 29 mannen werden gearresteerd. Een van hen vond het nodig een paard een slag tegen zijn kop te verkopen. Gisteren ging een groep Newcastle United-fans zwaar door het lint na de 0-3-nederlaag tegen het Sunderland van […]

Na de derby tussen Newcastle en Sunderland van afgelopen zaterdag, zijn de ordetroepen slaags geraakt met hooligans van Newcastle. 29 mannen werden gearresteerd. Een van hen vond het nodig een paard een slag tegen zijn kop te verkopen.

Gisteren ging een groep Newcastle United-fans zwaar door het lint na de 0-3-nederlaag tegen het Sunderland van Simon Mignolet. De scènes deden denken aan de donkere dagen van de voetbalrellen in het Engeland van de jaren 70 en 80.

Paardenmepper

29 heethoofden werden gearresteerd en daar kunnen er nog tientallen bijkomen. De politie bestudeert bewakingsbeelden. Eén van de geweldenaars verkocht een mep aan een paard, dat ging steigeren en zijn ruiter bijna op de grond wierp.

Bekijk de beelden van de rellen via YouTube:

MCe Beelden: YouTube

Reacties

wpDiscuz