Dolgedraaide gast maakt er een ongelooflijk leutige boel van (video)

Ten tijde van zurigheid en politiek geratel kan een mens wel eens wat vrolijkheid gebruiken. Maar of de samenleving daarvoor klaar is? Deze man doet, onbewust, de test. Kunnen we nog lachen? Mogen we nog eens ‘zot doen’? Zéker! Gewapend met een trommel, de nodige baardgroei én een meer dan flashy onderbroek zet hij New […]

Ten tijde van zurigheid en politiek geratel kan een mens wel eens wat vrolijkheid gebruiken. Maar of de samenleving daarvoor klaar is?

Deze man doet, onbewust, de test. Kunnen we nog lachen? Mogen we nog eens ‘zot doen’? Zéker! Gewapend met een trommel, de nodige baardgroei én een meer dan flashy onderbroek zet hij New York op stelten. Met zijn korte maar oerdegelijke boodschap Love is the answer verovert hij de straten én de harten van menig voorbijganger.

We zijn uiteraard geneigd om te denken ‘Wat heeft die gast gesnoven?’… Wel, misschien is ‘ie gewoon uitermate tevreden en houdt hij van ’t leven? En u gelooft het of niet, maar de man heeft ook een website! ’t Is dus geen doorgetrapte bedelaar die na z’n zoveelste pint het spoor bijster is, verre van. ’t Is een man met een plan. Een man zoals er wat ons betreft nog veel meer mogen zijn!

Wie trouwens nog geen outfit heeft gekozen voor de stemgang, kan mogelijks wat inspiratie opdoen. Stuur ons dan wel even een foto of filmpje van jouw poging tot blijdschapsverspreiding! (RVH)

Reacties

wpDiscuz