Dolle dinsdag: Podium-missen

Bij wie zouden wij eens graag een 'Saganneke' doen?

Met andere woorden, een overwinning vieren met eens goed in die sappige billetjes van de podium-miss te knijpen en tegelijk ze eens goed onder te spuiten (met champagne uiteraard)?

De Giro, of in de volksmond, De Ronde van Italië is begonnen. Tevens ook de eerste grote ronde in het wielercircuit en dat bracht ons op deze dolle dinsdag op ideeën.

De weg naar de definitieve roze trui, waarbij met de kleur verwezen wordt naar de belangrijkste Italiaanse sportkrant ‘La Gazetta Dello Sport, is nog lang. Met 18 etappes op 21 dagen zijn er maar liefst 18 kansen om de fijne billetjes te toucheren.

Uw redacteur heeft zelf ooit de kans gehad een paar dagen in een wielerkaravaan van een grote wielerronde mee te lopen en kan alleen maar een vergelijk maken met een volière. Om het met andere woorden te zeggen, er wordt gevogeld tegen de sterren op. Over vogelen gesproken…een poll…met welke podium-miss wil je wel eens een etappe rijden? Een Spaanse uit de Vuelta, Een Italiaanse uit de Giro of een Franse uit Le Tour…aan u de keus! Geniet ervan! (JA)

Bron foto’s: Pinterest

Reacties

wpDiscuz