Dove kleuter steelt de show tijdens ‘Vanthilt on tour’ (video)

Voor het mooiste tv-moment van gisterenavond mag gerust het stukje ‘Vanthilt on Tour’ met de dove kleuter Basil genomineerd worden. De kleine liet zich volledig gaan in de voor hem vreemde omgeving van een televisiestudio. Basil is de eerste kleuter voor wie een doventolk wordt ingezet in de klas. Een recht waarvoor de ouders van […]

Voor het mooiste tv-moment van gisterenavond mag gerust het stukje ‘Vanthilt on Tour’ met de dove kleuter Basil genomineerd worden. De kleine liet zich volledig gaan in de voor hem vreemde omgeving van een televisiestudio.
Basil is de eerste kleuter voor wie een doventolk wordt ingezet in de klas. Een recht waarvoor de ouders van Basil, die beiden doof zijn, een jaar geprocedeerd hebben.

Nu mochten ze hun uitleg komen doen tijdens de show van Vanthilt, maar het was hun zoontje dat zich bijzonder goed amuseerde bij de aanblik van een uitnodigend podium en een microfoon. Hij kreeg zelfs – godbetert – Sonja Kimpen en Tom Van Dyck zo ver dat ze eveneens het podium opkropen om een stukje ‘mamamayeyeyeyeyeye’ te zingen. Hartverwarmend en een pak aangenamere tv dan de georchestreerde chaos waar Paul De Leeuw ons in onderdompelde. (KA)

Reacties

wpDiscuz