DWDD-presentator Matthijs kotst live op tv (video)

Gisteren draaide de wereld iets te hard door voor presentator Matthijs van Nieuwkerk. Juist nadat hij een reportage aankondigde over Sinterklaas moest de presentator projectielkotsen. Kennelijk was het niet enkel een beetje maagzuur want vaste gast Jan Mulder moest hem daarna voor 5 minuten vervangen. Met deze kotsbeurt doet van Nieuwkerk lichtjes de mooie prestatie over […]

Gisteren draaide de wereld iets te hard door voor presentator Matthijs van Nieuwkerk. Juist nadat hij een reportage aankondigde over Sinterklaas moest de presentator projectielkotsen. Kennelijk was het niet enkel een beetje maagzuur want vaste gast Jan Mulder moest hem daarna voor 5 minuten vervangen. Met deze kotsbeurt doet van Nieuwkerk lichtjes de mooie prestatie over van opper-MILF Halle Berry.

De redactie van het programma liet vandaag weten via Twitter dat Matthijs iets verkeerd had gegeten. Dat moesten ze wel, want gisterenavond was #matthijs en #dwdd een trending topic. Om de ogen te sparen van de lieve kindertjes na Sinterklaas heeft de redactie ook besloten om het bewuste fragment te knippen uit alle herhalingen en livestreams.

Het enige fragment van het programma dat nog bewaard is gebleven kan je hieronder bekijken:

(AN)

Reacties

wpDiscuz