Eerste afleveringen van veelbelovende, nieuwe sci-fi serie zijn nu te zien op Netflix

Een echte aanrader

Netflix is de laatste maanden zeer goed bezig met nieuwe series online te gooien die goed scoren. Vanaf vandaag staat er weer een nieuwe topserie online die ongetwijfeld heel veel fans zal vergaren

Remake van topfilm

Deze nieuw serie heet Snowpiercer en is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013 maar in een volledig nieuw jasje en met een ander verhaal. In deze sci-fi serie zit de hele wereld in een ijstijd en is er enkel nog maar één gigantische trein die eindeloos rondrijdt.

Deze revolutionaire trein heeft maar liefst 1001 wagons. Hoe meer je naar voor gaat hoe decadenter het wordt en helemaal achteraan zitten de armen die keihard moeten werken om te overleven. Na 7 jaar komen deze onderdrukten in opstand waardoor we een boeiende strijd tussen arm en rijk zullen zien.

Lees verder onder de foto

Er werd flink wat geld gesmeten om van Snowpiercer een succes te maken en ook de cast bestaat uit enkele sterren. Netflix heeft blijkbaar ook al zoveel vertrouwen in de serie dat er gesproken wordt over 3 tot 5 seizoenen.

Afleveringen zijn verspreid

De eerste twee afleveringen zijn nu beschikbaar op Netflix, elke week zetten ze een nieuwe episode online. In totaal zullen er tien afleveringen verschijnen.

Reacties

wpDiscuz