Eerste tekenen van Glazen Huis op Groenplaats zichtbaar

Pas over 12 dagen gaat de jaarlijkse eindejaarsactie Music For Life van radiozender Studio Brussel van start, maar de animositiet errond is al wel enkele weken aan de gang. Sinds vandaag is ook gestart met de opbouw van het Glazen Huis waar Sam, Sophie en Thomas van 18 tot 24 december zullen verblijven voor het […]

Pas over 12 dagen gaat de jaarlijkse eindejaarsactie Music For Life van radiozender Studio Brussel van start, maar de animositiet errond is al wel enkele weken aan de gang. Sinds vandaag is ook gestart met de opbouw van het Glazen Huis waar Sam, Sophie en Thomas van 18 tot 24 december zullen verblijven voor het goede doel.

Na eerst twee edities in Leuven en vervolgens twee edities in Gent zal het Glazen Huis van Studio Brussel en het Rode Kruis voor de eerste keer worden neergepoot op Antwerpse grond, meer bepaald op de Groenplaats, vlakbij de OLV-kathedraal.

Maandag werd gestart met de opbouw van het Glazen Huis en de andere tijdelijke gebouwen en containers die door de organisatie zullen gebruikt worden.

Foto’s: Sarah Van den Elsken

Reacties

wpDiscuz