Eerste volledige trailer van nieuwe The Walking Dead spinoff

Nog steeds dezelfde angstaanjagende wereld

Het was al een tijdje geweten dat er een derde Walking Dead-serie zat aan te komen, maar nu is er ook de eerste volledige trailer. Na The Walking Dead en Fear The Walking Dead is het nu tijd voor een serie – die nog geen naam kreeg – die in eerste instantie doet denken aan een of ander tienerdrama. Maar vergis je niet…

De tieners waarvan sprake zijn geboren in een wereld vol zombies, geen pretje dus! De zogenaamde ‘outbreak’ hebben ze niet meegemaakt en ze hebben dus nooit anders gekend. Het draait meer om het ontdekken van een angstaanjagende wereld, dan om de missie om de mensheid te redden. Iets kleiner en intiemer dus. De serie begint in de lente van 2020 en krijgt een eerste seizoen van tien afleveringen. Hieronder kan je de trailer al eens bekijken.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Lisa

Weet je niet zeker waar je een vrouw kunt vinden voor een nacht? Kom dan – http://www.fastmeet.tk

Dunya Sali

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 28755 omdat ik werkloos ben, ik wil onze studie daarom houden, ik heb vorige week hard gewerkt en $ 19500 verdiend, ik geef mijn vrienden en vrienden om dat werk te doen, je wilt herkennen welk aantal dollars verdiend in de afgelopen week plz bestudeer deze website om extra feiten te nemen ..

http://rootjob.com.nu/

wpDiscuz