Eikel die gehandicaptenparking inpalmt krijgt verdiende loon (video)

Bestuurders die onterecht een parkeerplaats voor personen met een handicap zich toe-eigenen, zijn meestal hatelijke egoïsten. Hoog tijd om daarmee eens komaf mee te maken.Dat was de gedachtengang van de mensen achter het Braziliaanse YouTube kanaal Canal Boom. In het centrum van de stad Maringa betrapten zij een bestuurder die doodleuk een gehandicaptenparking innam om […]

Bestuurders die onterecht een parkeerplaats voor personen met een handicap zich toe-eigenen, zijn meestal hatelijke egoïsten. Hoog tijd om daarmee eens komaf mee te maken.Dat was de gedachtengang van de mensen achter het Braziliaanse YouTube kanaal Canal Boom. In het centrum van de stad Maringa betrapten zij een bestuurder die doodleuk een gehandicaptenparking innam om wat boodschappen te doen.

Tijd genoeg om zijn Fiat Palio vol te kleven met duizenden post-it’s. Samen vormden deze zelfklevende notitievelletjes het internationaal symbool van gehandicapten. Deze actie ging ook niet onopgemerkt voorbij aan een politieagent die in de buurt was en hij bekeurde de arrogante chauffeur er nog eens bovenop. Karma op zijn best dus. Dat de jongeman niet echt opgezet was met de actie, kan je hier beneden zien, tot groot jolijt van het publiek. Tja en mentaal gehandicapt als reden opgeven, telt niet he. (GBL) 

Reacties

wpDiscuz