Eindelijk: iemand kotst op Lady Gaga (video)

Echt gasten, dit hou je niet meer voor mogelijk. We begrijpen dat er mensen zijn die al eens over hun nek gaan bij het horen van Gaga’s muziek, maar dit? Dit was allemaal part of the show… Tegenwoordig moet je blijkbaar naast een slet ook een degoutant wijf (vergeef ons de term) zijn om met […]

Echt gasten, dit hou je niet meer voor mogelijk. We begrijpen dat er mensen zijn die al eens over hun nek gaan bij het horen van Gaga’s muziek, maar dit?

Dit was allemaal part of the show… Tegenwoordig moet je blijkbaar naast een slet ook een degoutant wijf (vergeef ons de term) zijn om met beperkte zangkwaliteiten (zie Miley Cyrus), nog iet of wat aandacht te krijgen.

Tijdens haar optreden gisterenavond bracht ze haar (s)hit ‘Swine’. Woorden ontbreken om de vetzakkerij te beschrijven die we hier te zien krijgen.

We gaan er niet veel woorden aan vuil maken. Wie graag, om welke duistere reden dan ook, graag het hele optreden wil bekijken, moet gewoon op play drukken. Wie graag Lady Gaga eens onder de kots ziet vliegen, moet even doorspoelen richting 16:40 en verder… Tjah, ’t is vrijdag voor iedereen zeker? Hoe ze volgende keren nog de aandacht zal trekken, is nog niet geweten. Want het moet altijd straffer en extremer tegenwoordig. Vermoedelijk laat ze dan vol in haar bek schijten. Misschien zal het haar zangkwaliteiten dan ook wat verbeteren… (RVH)

Reacties

wpDiscuz