En daarom koop je geen ‘nieuwe wagen’ uit Polen (video)

Kent u dat? U bent op zoek naar een wagen op ’t internet. En zelfs die tweedehandswagens zijn of te duur, of te oud, of te lelijk. Maar dan, in die eindeloze zoektocht naar het perfecte vehikel dat de rest uwer dagen als trouw ros in uw garage zal staan en waar u menig snelweg, […]

Kent u dat? U bent op zoek naar een wagen op ’t internet. En zelfs die tweedehandswagens zijn of te duur, of te oud, of te lelijk.

Maar dan, in die eindeloze zoektocht naar het perfecte vehikel dat de rest uwer dagen als trouw ros in uw garage zal staan en waar u menig snelweg, veldweg en bosweg mee zult veroveren, komt u de heilige graal der tweedehandsvoertuigen tegen…

Dat ene koopje. Zo’n haast fonkelnieuwe wagen, amper kilometers op de teller, geen merkbare schade. En die prijs? Jongens toch. Nog geen derde van de winkelwaarde. En er scheelt werkelijk niets aan beweert de advertentie? Jackpot!

Het internet zou echter het internet niet zijn moesten er geen kapers op de kust liggen. En wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, ga er dan maar van uit dat het ook zo is. Enkele slimme Polen hadden in dit filmpje een schadewagen netjes opgelapt met wat beton en plaasterwerk! De koper had echter het een en ander in ’t snuitje en deed dan maar even de test met hamer en bijtel. ’t Resultaat? Dat ziet u hier: (RVH)

Reacties

wpDiscuz