En toen kwam de borst van Mariah Carey plots piepen (foto’s)

Het is dan allicht ook niet gemakkelijk om zo’n joekels in het gareel te houden. In 2008 trad de zangeres in het huwelijksbootje met Nick Cannon, na een relatie van nauwelijks zes weken. In augustus vorig jaar ging het koppel uit elkaar en uiteindelijk werden afgelopen januari de echtscheidingspapieren getekend. De reden? Nick had in […]

Het is dan allicht ook niet gemakkelijk om zo’n joekels in het gareel te houden.


In 2008 trad de zangeres in het huwelijksbootje met Nick Cannon, na een relatie van nauwelijks zes weken. In augustus vorig jaar ging het koppel uit elkaar en uiteindelijk werden afgelopen januari de echtscheidingspapieren getekend. De reden? Nick had in een interview toegegeven dat hij Mariah Carey had bedrogen. Met Kim Kardashian nog wel. Nog voor die laatste getrouwd was met Kanye West, dat wel.

Maar goed, thans lijkt het erop dat de zangeres een nieuwe liefde in haar leven heeft: de steenrijke Australiër James Packer. De twee gingen in Italië bootje varen en allicht had Mariah niet door dat de rits van haar wetsuit nogal ver open stond, want haar tweeling kwam plots piepen. Of toch op zijn minst de helft van die tweeling. (SL)

Reacties

wpDiscuz