Enrique Iglesias walgt van parfum Anna Kournikova

Zanger Enrique Iglesias vindt dat Anna Kournikova te veel parfum draagt en daar knapt hij zwaar op af. “Vrouwen die een walm van parfum verspreiden, vind ik niet aantrekkelijk. Ik kan er niet tegen als Anna te veel op heeft”, aldus kommaneuker eerste klasse: Enrique Iglesias. Dan mag een vent al het bed delen met […]

Zanger Enrique Iglesias vindt dat Anna Kournikova te veel parfum draagt en daar knapt hij zwaar op af. “Vrouwen die een walm van parfum verspreiden, vind ik niet aantrekkelijk. Ik kan er niet tegen als Anna te veel op heeft”, aldus kommaneuker eerste klasse: Enrique Iglesias.

Dan mag een vent al het bed delen met een der mooiste sportvrouwen op aarde, dan hij heeft nog kritiek. Charmezanger Enrique Iglesias maakte duidelijk dat hij niet bepaald hitsig wordt van het teveel aan parfum van vriendin Anna Kournikova. “Ik prefereer de natuurlijke lichaamsgeur van Anna”, voegde hij er nog snel aan toe.

Het koppel zit al zeven jaar in een hechte relatie maar het parfum zou wel eens voor een kink in de kabel kunnen zorgen. In die zeven jaar sprak het koppel al meermaals over kinderen. Maar op nageslacht van de mooie Russische sportvrouw zullen we nog even moeten wachten. “Er is helemaal geen haast bij”, zegt Iglesias. “We hebben nog zeker vijftien jaar tijd.” (GVR)

Reacties

wpDiscuz