Er is leven na Game of Thrones: Dit zijn 7 straffe HBO-series

Voldoende keuze!

Wat te doen nu de teerlingen een laatste keer geworpen werden in Game of Thrones? Wees gerust, je hoeft geen angst te hebben voor het zwarte gat! Er zijn voldoende straffe HBO-series die zeker het kijken waard zijn. Hieronder stellen we er een aantal voor:

Westworld

Westworld is een sciencefictionserie die zich afspeelt in de western-sfeer. De serie belicht de donkere kant van bepaalde technologische ontwikkelingen. De eerste twee seizoenen spelen zich voornamelijk af in het futuristische themapark Westworld, dat volledig wordt bevolkt door niet van mensen te onderscheiden robots, ‘hosts’ genoemd. Maar sommige van die robots zijn wel heel erg intelligent geworden…

Chernobyl

Deze serie speelt zich af rond de kernramp in Tsjernobyl. In 1986 ontplofte een kernreactor en de radioactieve straling maakte het gebied onbewoonbaar. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds een ‘dood’ gebied. De onwetendheid en de ellende die daaruit voortkwamen, staan centraal  Chernobyl.

True Detective

True Detective is een Amerikaanse anthologie-serie, die sinds 2014 op HBO wordt uitgezonden. In ieder seizoen wordt een andere zaak belicht. Het eerste seizoen is ook meteen het beste seizoen. Daarin maken de rechercheurs Rust Cohle en Martin Hart een 17 jaar durende klopjacht naar de dader van een bizarre moord in Louisiana. Het tweede en derde seizoen kunnen niet tippen aan het eerste, maar het blijft een van de beste series op HBO.

Watchmen

Watchmen is een aankomende superheldenserie op HBO, gebaseerd op de gelijknamige en populaire stripreeks van DC Comics. Omdat er een serieus budget achter de serie steekt, verwacht iedereen een topserie. De officiële trailer werd eerder deze maand gedeeld, de serie verschijnt in de herfst van 2019 op HBO.

The Sopranos

The Sopranos (1999-2007) is tijdloos! De serie gaat over het dagelijks leven van maffiabaas Tony Soprano (James Gandolfini). Niet alleen het gewelddadige maffia-milieu, maar ook familie- en liefdesperikelen spelen een grote rol in een van de meest iconische series ooit. Alle seizoenen van The Sopranos zijn te kijken op HBO.

Boardwalk Empire

Boardwalk Empire speelt zich ongeveer in dezelfde tijd af als Peaky Blinders, maar dan in Amerika in plaats van Engeland. De cast is geniaal, met Steve Buscemi voorop. Hij speelt Enoch ‘Nucky’ Thompson, één van de corrupte Republikeinse politici die achter de schermen de touwtjes in handen heeft tijdens de drooglegging in het begin van de 20e eeuw. De serie speelt zich af in Atlantic City, een toeristisch stadje dat tijdens de drooglegging in no-time transformeert tot de bakermat van corruptie, gokken en prostitutie.

The Wire

Deze serie is al wat op leeftijd (2002-2008), maar staat bovenaan in bijna alle lijstjes met beste series ooit. Het is een politie-/misdaadserie die uitblinkt in realisme. Je krijgt te zien hoe het er bij de politie aan toegaat, inclusief alle ‘smeerlapperij’. Barack Obama zei onlangs nog dat The Wire zijn favoriete televisieserie ooit is.

(Bron: manners.nl)

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
portal33

Hide this website from your wife! Just send message and ask for fuuuck/s e x! >>> https://bit.ly/2MetyLR

wpDiscuz