Is er weldra ook een sekstape van Kendall Jenner? (foto)

Kendall Jenner doet haar stinkende best op zijn minst even beroemd te worden dan haar halfzus Kim Kardashian, dus zo knotsgek is dat niet natuurlijk. Al lopen er daar wel knotsgekke sujetten rond, daar in de familie. Neem nu Kylie Jenner. Nog vier maanden te jong om op officiële wijze haar troeven op het wereldwijde […]

Kendall Jenner doet haar stinkende best op zijn minst even beroemd te worden dan haar halfzus Kim Kardashian, dus zo knotsgek is dat niet natuurlijk.


Al lopen er daar wel knotsgekke sujetten rond, daar in de familie. Neem nu Kylie Jenner. Nog vier maanden te jong om op officiële wijze haar troeven op het wereldwijde web te smijten, maar intussen laat ze wel rapper Tyga van d’r honingpotje proeven. Dat is haar naar het mooie hoofdje gestegen: TMZ weet namelijk dat ze zinnens is om haar voornaam als haar handelsmerk te laten registreren. Of haar dit gaat lukken is nog maar de vraag natuurlijk, want in dat geval kunnen alle beroemde Kylie’s van deze wereld verplicht worden hun voornaam te laten veranderen.

Maar goed, over naar Kendall Jenner nu. Wel, zij doet het de laatste tijd bijlange niet slecht. Flashte op haar achttiende haar weelderige boezem en kreeg daarna het ene aanbod na het andere. Ze werd door het label Victoria’s Secret zelfs ingelijfd als engeltje.

Toch wil Kendall Jenner nog beroemder worden. Zo’n grote celebrity als haar zus Kim Kardashian. Of nog groter eigenlijk. En Kim, die werd wereldberoemd omwille van haar sekstape, dus is het niet ondenkbaar dat Kendall zich aan een potje gluurdersgymnastiek zou wagen. Straffer nog: misschien werd de prent inmiddels ingeblikt. Onderstaande foto werd namelijk zondag door Kendall Jenner op haar Instagram geplaatst. Op de prent is te zien dat ze niet alleen in bed ligt en dat ze al zeker geen boerka draagt. Kendall liet bij de foto enkel weten dat het reeds avond was, en enkele uren later was-ie alweer verdwenen. En als er een foto is, dan kunnen er ook videobeelden zijn: toch? Bij TMZ weet men echter dat Vivid Entertainment nog niks mocht ontvangen van Kendall Jenner.

En nu we toch over Vivid Entertainment bezig zijn: zij boden 1 miljoen dollar voor de peperhete beelden van Courtney Stodden. Die is nu nog even aan het nadenken of ze dat genoeg vindt of niet. (SL)

Reacties

wpDiscuz