Ex-Miss België: ‘Ik heb al een jaar geen seks meer’ (video)

Een jaar! Dat zijn welgeteld 365 dagen, 8760 uren of 525600 minuten dat deze schone haar pleziertje niet meer heeft gehad. Welke vrouw zoiets volhoudt, moet toch wel een heel straffe madam zijn. Of er scheelt iets aan, dat kan ook.Het werd deze namiddag al subtiel aangekondigd door Q-Music presentator Wim Oosterlinck en nu komt […]

Een jaar! Dat zijn welgeteld 365 dagen, 8760 uren of 525600 minuten dat deze schone haar pleziertje niet meer heeft gehad. Welke vrouw zoiets volhoudt, moet toch wel een heel straffe madam zijn. Of er scheelt iets aan, dat kan ook.Het werd deze namiddag al subtiel aangekondigd door Q-Music presentator Wim Oosterlinck en nu komt de aap dan eindelijk uit de mouw. Beter gezegd, niemand minder dan Joke van de Velde kruipt uit haar schulp en deelt haar goed bewaard (intiem) geheim ineens met heel België.

Dat de twee radiostemmen Oosterlinck-Van de Velde vrij close zijn met elkaar, dat wisten we. Maar dat ze bij Q-Music ons Joke zover zouden krijgen dat ze open en bloot zo’n soort onthullingen maakt, is wel verrassend. Zo zou deze knappe blondine al een jaar lang geen enkele man meer aangeraakt hebben. Het arme schaap is het voorbije jaar zelfs niet meer op date geweest, er was geen sprake van spannende flirts of een losse one night stand kon er ook niet af. Een moderne non is er niets tegen.

Of het nog enigszins mogelijk is dat weten we niet maar de man die erin slaagt om deze vastgeroeste babe te ontdooien, die verdient op slag een eigen standbeeld. Beluister hier het fragment waar Joke haar geheim plus bijhorende details onthult. (DR)

Reacties

wpDiscuz