Fail: De kleine sprong van Hanne Troonbeeckx (video)

En dat mag je gerust letterlijk opvatten. Hanne Troonbeeckx waagde zich gisteren aan de grote sprong, alleen was er jammer genoeg niet veel sprong aan. Dan toch een glaasje teveel op Hanne?Zag ze er ongelofelijk sexy uit in haar goudkleurige aanpassende bikini? Zeker en vast. Was het hartverwarmend hoe een emotionele Hanne de sprong opdroeg […]

En dat mag je gerust letterlijk opvatten. Hanne Troonbeeckx waagde zich gisteren aan de grote sprong, alleen was er jammer genoeg niet veel sprong aan. Dan toch een glaasje teveel op Hanne?Zag ze er ongelofelijk sexy uit in haar goudkleurige aanpassende bikini? Zeker en vast. Was het hartverwarmend hoe een emotionele Hanne de sprong opdroeg aan haar oom? Dat ook. Overwon de Limburgse schone haar faalangst en lostte ze uiteindelijk de verwachtingen in? Ai, daar ging het mis.

Troonbeeckx koos ervoor haar duik te nemen van slechts 3m hoogte en toch slaagde ze er niet in deze prestatie tot een goed einde te brengen.

De bedoeling was een voorwaartse salto uit te voeren, maar er ontbrak een essentieel stuk tussen haar afzet en de landing. Wat precies? Daarvoor kan je de beelden hieronder bekijken. Het tweede filmpje toont hoe een andere knappe madam de jury wel weet te imponeren. (DR)


Bekijk meer video’s van De Grote Sprong op vtm.be

Heerlijke Jess Donckers overwint panische hoogtevrees


Bekijk meer video’s van De Grote Sprong op vtm.be

Reacties

wpDiscuz