Flik belandt op ‘dead lijst’ van Marokkaanse jongeren

Over de schrijfkunsten van deze jongeren valt weinig te zeggen, maar over hun doodsbedreiging des te meer. Een Rotterdamse wijkagent trok grote ogen toen hij z’n postbus ging lichten. Een groep Marokkaanse jongeren hebben op de brievenbus van agent Sander Boer een doodsbedreiging gezet. Sinds enige tijd houdt Sander een groepje overlast makende jongeren in […]

Over de schrijfkunsten van deze jongeren valt weinig te zeggen, maar over hun doodsbedreiging des te meer.

Een Rotterdamse wijkagent trok grote ogen toen hij z’n postbus ging lichten. Een groep Marokkaanse jongeren hebben op de brievenbus van agent Sander Boer een doodsbedreiging gezet.

Sinds enige tijd houdt Sander een groepje overlast makende jongeren in ’t oog. Weinig aan de verbeelding overlatend, kreeg hij hiervoor volgende bedreiging op zijn brievenbus: “Sander, je staat op de dead lijst. Datum wordt geprikt”

De man laat zich echter niet van z’n stuk brengen. Prompt smeet hij de boodschap op zijn Twitteraccount. Ook gaat hij zijn werk hierdoor niet laten beïnvloeden: vanavond zal de man wederom patrouilleren in de buurt. Zijn volgers roepen de man echter op om ‘voorzichtig te zijn’. (RVH)

Reacties

wpDiscuz