Gaat koningin Mathilde de exhibitionistische toer op? (foto)

Bleek namelijk dat ze niet veel onder haar jas droeg, daar in Brussel woensdag. De kersverse Spaanse koning Felipe diens vrouw Laetizia waren namelijk afgezakt naar onze hoofdstad voor een gezellig onderonsje met onze koning en koningin. Het is namelijk de gewoonte dat een pas aangestelde koning de andere Europese koningen gaat bezoeken. Filip was […]

Bleek namelijk dat ze niet veel onder haar jas droeg, daar in Brussel woensdag.


De kersverse Spaanse koning Felipe diens vrouw Laetizia waren namelijk afgezakt naar onze hoofdstad voor een gezellig onderonsje met onze koning en koningin. Het is namelijk de gewoonte dat een pas aangestelde koning de andere Europese koningen gaat bezoeken.

Filip was in zijn nopjes: het was immers de eerste keer sinds hij koning is dat hij een ‘nieuw gekroonde’ koning mocht ontvangen. Ook Mathilde zag er overigens stralend uit in haar glasbolgroene jas. Aanwezige fotografen wisten echter niet wat ze zagen toen er plots een windje opstak, Mathilde’s jas opwaaide en ze daaronder precies niet veel droeg.

De vraag die rest is dus eigenlijk: gaat Mathilde de exhibitionistische toer op en was ze poedelnaakt onder die jas? Of was het eigenlijk geen jas maar een jurk? (SL)

Reacties

wpDiscuz