Geile goochelaar leert ons een lepe borstentruc (video)

Artiesten, creatievelingen, mannen met talent. Ze hebben allen één ding gemeen: dames vallen ervoor. En dat heeft ook deze goochelaar goed begrepen. Geen geavanceerde hocus pocus waar je jaren voor moet oefenen. Geen routine van tien uur waar duiven en konijnen uit menig zak getoverd worden. Twintig seconden. Meer heeft deze gast niet nodig om […]

Artiesten, creatievelingen, mannen met talent. Ze hebben allen één ding gemeen: dames vallen ervoor. En dat heeft ook deze goochelaar goed begrepen.

Geen geavanceerde hocus pocus waar je jaren voor moet oefenen. Geen routine van tien uur waar duiven en konijnen uit menig zak getoverd worden. Twintig seconden. Meer heeft deze gast niet nodig om ongevraagd en met een ‘excuus’ aan een rondborstige dame haar boezem te komen.

Wat hebben we daarvoor nodig? Niet veel! Een portie lef, een (liefst propere) zakdoek en een ietwat naïeve vrouw. Gooi die drie elementen in de mix en je krijgt in geen tijd een handje vol. Misschien ook nadien een klacht voor ongewenste intimiteiten, maar kom, leer nadien nog een verdwijntruc en da’s dan ook weer opgelost.

Hoe onze Don Juan van dienst z’n toverkunsten meesterlijk weet uit te spelen, ziet u hier:

Reacties

wpDiscuz