GEKKE PROMO! Voorspel de winnaar van de EL en krijg GRATIS geld bij foute gok

Win geld met de Europa League

Woensdagavond wordt in Lyon de Europa League finale gespeeld tussen Olympique Marseille en Atletico Madrid. De Spanjaarden worden gezien als favoriet om hun 3de Europa League binnen te slepen. Dankzij een GEWELDIGE promotie van Ladbrokes kan je zonder zorgen inzetten op de finale én nog eens geld verdienen!

GRATIS GELD! Pak 12 keer je inzet bij juiste keuze EL-winnaar, 9(!) keer bij foute keuze

Olympique Marseille staat als eerste Franse club in de finale van de Europa League. Marseille zit is al vanaf eind juli van vorig jaar actief in het toernooi en heeft na 18 wedstrijden uiteindelijk de finale gehaald. Marseille heeft dit vooral te danken aan de prestaties in de thuiswedstrijden. Marseille won namelijk 8 van de 9 thuiswedstrijden in de Europa League dit seizoen en speelde 1 wedstrijd met 0-0 gelijk.

De uitvorm zal zorgen baren bij de Fransen, want Marseille won slechts 1 uitwedstrijd in de Europa League dit seizoen. Marseille verloor 5 van de 9 wedstrijden en speelde er 3 gelijk. Het is ook opvallend dat er in deze 9 uitwedstrijden slechts 13 doelpunten vielen in de reguliere speeltijd. Slechts bij 1 van de 9 wedstrijden vielen meer dan 2 doelpunten en in 4 van de 9 viel slechts 1 doelpunt.

Atletico Madrid gaat als favoriet deze finale in en dat is natuurlijk niet zo gek als je ziet hoe stabiel de ploeg van Simeone is dit seizoen. Atletico stroomde in de laatste 32 van de Europa League na de uitschakeling in de Champions League. Atletico won 6 van de 8 wedstrijden in de Europa League en verloor alleen op bezoek bij Sporting.

Matchfacts:

Marseille won slechts 1 Europese wedstrijd buiten Marseille dit seizoen
Marseille verloor 5 van de 9 uitwedstrijden in Europa dit seizoen
Atletico Madrid verloor slechts 1 uitwedstrijd in de Europa League dit seizoen
Atletico Madrid kreeg slechts 4 doelpunten tegen in de Europa League dit seizoen
GRATIS GELD! Pak 12 keer je inzet bij juiste keuze EL-winnaar, 9(!) keer bij foute keuze

Hoe speel je mee:
1. Klik op één van de linkjes in dit artikel en meld je aan bij de bookmaker;
2. Open een rekening bij de bookmaker;
3. Stort minstens €10 op je rekening;
4. Zet in op de wedstrijd en ontvang 12 of 9 keer je inzet!

Reacties

wpDiscuz