“Gert Verhulst heeft Josje gedumpt”

  Het wordt alsmaar straffer in Samsonland. Blijkt dat Gertjuh al langer met Josje aan het spelen was. Zelfs tijdens zijn vorige relatie. En dat brengt dumptaferelen met zich mee.Baas zijn van Studio 100 en tevens beste vriend van Samson, het is écht niet makkelijk. Die verschrikkelijke keuzes die je voortdurend moet maken, een mens […]

 

Het wordt alsmaar straffer in Samsonland. Blijkt dat Gertjuh al langer met Josje aan het spelen was. Zelfs tijdens zijn vorige relatie. En dat brengt dumptaferelen met zich mee.Baas zijn van Studio 100 en tevens beste vriend van Samson, het is écht niet makkelijk. Die verschrikkelijke keuzes die je voortdurend moet maken, een mens zou voor minder postnatale depressies krijgen. Het gerucht gaat de ronde dat mijnheer Verhulst namelijk niet kon kiezen tussen zijn ex Ellen Callebout en K3-blondie Josje Huisman. Volgens het weekblad Privé zou Gert Verhulst zijn vorige vriendin Ellen Callebout lange tijd bedrogen hebben met Josje en zou hij de blonde zangeres zelfs gedumpt hebben.

Dat Gert en het nieuwe K3-meisje Josje een koppel vormen, weet iedereen ondertussen wel. Maar nu blijkt dat de ‘prille’ relatie al veel langer bezig is. Sinds mei 2011 al volgens Privé. Rond die tijd brak Josje met haar vriend Levi van Kempen. Gert was echter besluiteloos en at een tijdje van beide walletjes, zo staat in het artikel te lezen. Hij zou Josje zelfs gedumpt hebben voor Ellen, maar de liefde tussen de twee was te groot.

Zowel Gert als Josje weigeren enige commentaar te geven sinds de bekendmaking van hun romance. Alleen hopen we dat hun romantische onderonsjes niet al plaatsvonden in het najaar van 2009, toen K2 op zoek ging naar het perfecte drietje. (KDN)

 

Reacties

wpDiscuz