Gloednieuwe datingshow op komst waar deelnemers elkaar onmiddellijk poedelnaakt zien (video/NSFW)

Het is letterlijk een vleeskeuring

In Engeland is men niet vies van een beetje naakt op tv. Daar bestaat al enkele jaren het programma Naked Attraction. Binnenkort starten ook de Duitsers op RTL met hetzelfde programma onder de naam ‘Naked Attraction – Dating hautnah’.

Geen gewoon datingprogramma

De kleine variant met een ‘gewoon’ datingprogramma is dat de deelnemers onmiddellijk poedelnaakt voor elkaar staan. Je weet dus al direct welk vlees je in de kuip hebt.

Elke aflevering doen er zes kandidaten mee die in eerste instantie in een glazen box staan. De persoon die mag kiezen uit de kandidaten mag dan weer wel zijn of haar kleren aanhouden. Het is dus letterlijk een vleeskeuring. Hieronder alvast de trailer.

Of wij ooit zulk programma in het preutse Vlaanderen zullen maken, valt dan weer te betwijfelen. Maar je weet maar nooitĀ natuurlijk.

Benieuwd naar meer en wil je weten hoe het concept echt in elkaar zit? Hieronder alvast een gehele aflevering van de Engelse versie:

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Millisi

Welkom bij best casual Dating site https://mysp.ac/3m6Xj

Von

wat is hier nieuw aan, in Nederland bestaat al enkele jaren het programma Adam zoekt Eva, daar lopen ze ook naakt en het programma wordt niet gecensureerd šŸ˜‰ , dit jaar komt er ook een Adam zoekt Eva VIPS waar bekende Nederlanders aan meedoen waaronder zwemster en olympisch kampioen Inge de Bruin.

wpDiscuz