Deze gloednieuwe sci-fi serie moet dé must-see Netflix-serie worden van deze maand

Eentje om in de gaten te houden

Netflix is de laatste maanden zeer goed bezig met nieuwe series online te gooien die goed scoren. Zo werd vorige week de Belgische Netflix Original ‘Into the Night’ behoorlijk goed ontvangen, spreekt iedereen over de Michael Jordan docu-serie, is ‘Too Hot To Handle’ een waardige Temptation Island-concurrent en zou ook het gloednieuwe Hollywood de moeite zijn.

Remake van topfilm

Op 25 mei komt de streaming gigant met de serie Snowpiercer, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013 maar in een volledig nieuw jasje en een ander verhaal. In deze sci-fi serie zit de hele wereld in een ijstijd en is er enkel nog maar één gigantische trein die eindeloos rondrijdt.

Deze revolutionaire trein heeft maar liefst 1001 wagons. Hoe meer je naar voor gaat hoe decadenter het wordt en helemaal achteraan zitten de armen die keihard moeten werken om te overleven. Na 7 jaar komen deze onderdrukten in opstand waardoor we een boeiende strijd tussen arm en rijk zullen zien.

Er werd flink wat geld gesmeten om van Snowpiercer een succes te maken en ook de cast bestaat uit enkele sterren. Netflix heeft blijkbaar ook al zoveel vertrouwen in de serie dat er gesproken wordt over 3 tot 5 seizoenen. Het eerste seizoen is in ieder geval vanaf 25 mei op Netflix te zien.

Reacties

wpDiscuz