Gloednieuwe sci-fi-serie ‘Westworld’ van HBO moet de nieuwe Game of Thrones worden (video)

Dit zou wel eens de nieuwe serie kunnen worden die iedereen aan het scherm gaat kluisteren.

Het Amerikaanse HBO staat gekend voor heel wat topseries te maken. Hun meest gekende en geroemde serie is ongetwijfeld Game of Thrones. Deze loopt binnen een tweetal jaar echter af en een andere serie moet het kroontje natuurlijk overnemen. Misschien wordt dat wel de nieuwe serie ‘Westworld’. Deze sci-fi-serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973.

In Westworld kunnen schatrijke mensen een ‘pretpark’ bezoeken waar ze echt het gevoel krijgen dat ze in het Wilde Westen rondlopen. Deze stad wordt bevolkt door robots die ervan overtuigd zijn dat ze echte cowboys zijn. Dat loopt natuurlijk na verloopt van tijd mis.

Wij zagen de eerste aflevering en werden alvast weggeblazen. Met gerenommeerde schrijvers zoals J.J. Abrams en Anthony Hopkins is dat natuurlijk ook niet verwonderlijk. Er is ook een heuse topcast aanwezig met ronkende namen zoals Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden en nog heel wat anderen. De tweede aflevering verschijnt binnen enkele dagen. In Vlaanderen is Westworld te bekijken op Play More. Een absolute aanrader dus. (MG)

Reacties

wpDiscuz