Goedele Liekens: “Beffen is veel belangrijker dan pijpen”

Want pijpen is ontzettend simpel in vergelijking met beffen.

Goedele Liekens weet alles over seks, dat zegt ze zelf toch. Wanneer Goedele over seks praat dan luistert heel Vlaanderen (en tegenwoordig ook Nederland en het Verenigd Koninkrijk) met open mond mee. Ook vandaag heeft mevrouw Liekens weer enkele tips om onze bedprestaties te verbeteren.

Haar nieuwste tip en tricks gaan over orale seks bij vrouwen. Alle mannen en lesbische vrouwen moeten dus goed luisteren. Ten eerst vertelde Goedele al dat beffen ontzettend belangrijk is, veel belangrijker dan pijpen: “Om maar met de deur in huis te vallen: beffen is belangrijker dan pijpen. Veel belangrijker. Omdat het vaak de enige manier is voor vrouwen om klaar te komen. Beffen is ook moeilijker dan pijpen.”

Ze geeft ons ook nog enkele concrete tips: “Bij orale seks richt je je helemaal op haar: let op haar reacties of aanwijzingen. Als ze haar heupen verschuift, verschuif dan – zucht – niet mee. Het wil immers zeggen dat ze zich precies goed legt voor meer genot. Het gaat om veel meer dan likken alleen. Gebruik je vingers, je lippen en je adem als je haar gek wil maken. En start zeker niet bij de clitoris. Wissel af en kijk elke keer naar hoe ze reageert.” Jullie weten dus wat te doen vanavond! (MG)

Bron: HLN / Bron foto: Youtube

Reacties

wpDiscuz