Goedele Liekens: “Mijn seksleven is om zeep”

Al vijftien jaar lang wilde ze het rustiger aan doen en nu is het naar de knoppen...

De carrière van Goedele Liekens gaat harder dan ooit. Vorig jaar trok ze naar Nederland voor enkele tv-programma’s en nu heeft ze een programma in Groot-Brittannië. Zelfs in Amerika heeft men interesse in de Vlaamse seksuologe, maar ze heeft het nu al druk genoeg. Dat vertelt ze in P-Magazine.

“Mijn seksleven is om zeep door dat succes in het buitenland. Verdorie toch”, klinkt het. Over dat Amerika moet ze toch even nadenken: “Twintig of dertig jaar geleden had ik geen seconde getwijfeld om op al die voorstellen in te gaan. In het buitenland behandelen ze je als een prinses. Maar nu ben ik toch op een leeftijd gekomen dat ik het wat rustiger aan wil doen en mezelf afvraag: ‘Word ik daar gelukkiger van?’ Ik zeg al vijftien jaar dat ik het rustiger aan wil doen.”

“Mijn leven speelt zich af in Vlaanderen. Door de jaren heen heb ik altijd een tandje bijgestoken en nu mijn huis afbetaald is wil ik in mijn hof werken, reizen, noem maar op.”

Seksleven naar de knoppen, maar toch krijgt ze soms spannende voorstellen: “Er zijn vrienden die mij meevragen naar parenclubs, maar dat blijf ik afwimpelen. Mocht ik in een parenclub komen, kan het goed zijn dat er de volgende dag een banner hangt: ‘Goedgekeurd door Goedele Liekens’.” (SL)

Bron: P-Magazine

Reacties

wpDiscuz