Goedele Liekens over blowjobs: “Eerst proeven, dan oordelen”

Het begon allemaal toen Goedele Liekens vorige week stelde dat iedere man op tijd en stond een pijpbeurt verdient.

Dat schreef ze in haar column in Nina: dat een vrouw die van haar partner houdt, ook van zijn piemel moet houden en niet te beroerd mag zijn die af en toe eens in de mond te nemen.

Blijkbaar lopen er nogal wat vrouwen rond die niet graag aan orale verwennerij doen, want het regende reacties van deernes die ’s mans bearnaisesausje niet slikken en pijpen een vieze bedoening vinden.

Goedele Liekens, die laat nu in Dag Allemaal weten dat ze desondanks haar woorden niet terugneemt. “Ik sta nog altijd achter de inhoud van mijn stukje. Ik zal de vergelijking maken met eten. Er zijn mensen die zeggen dat ze niet van Indiaas moeten weten. ‘Maar heb je al eens geproefd’, vraag ik dan. Nee? Awel, doe het dan toch eens en oordeel dan. Misschien ontdek je dan wel dat je vooroordelen niet juist waren.”

Toch wil Goedele vrouwen niet dwingen om blowjobqueens te worden. “Ik wil ook wel duidelijk maken dat je niet abnormaal bent als je niet aan orale seks doet. Neem al mijn boeken maar eens door. Duizend keer staat daarin: niks moet, alles mag.” (SL)

Reacties

wpDiscuz