Greet Rouffaer trekt zich terug uit Greet Rouffaer Huis

Actrice Greet Rouffaer wil haar naam niet langer verbinden aan het Greet Rouffaer Huis, het preventie- en nazorgcentrum voor brandwondenpatiënten waarvan ze mee aan de wieg stond. Tegen eind dit jaar moet het centrum van naam veranderen. Met die beslissing wil Greet Rouffaer een periode in haar leven afsluiten. Huidig directeur van het Greet Rouffaer […]

Actrice Greet Rouffaer wil haar naam niet langer verbinden aan het Greet Rouffaer Huis, het preventie- en nazorgcentrum voor brandwondenpatiënten waarvan ze mee aan de wieg stond. Tegen eind dit jaar moet het centrum van naam veranderen.

Met die beslissing wil Greet Rouffaer een periode in haar leven afsluiten. Huidig directeur van het Greet Rouffaer Huis, Koen Maertens, betreurt de beslissing van Rouffaer. Hij had liever de naam behouden, omdat het ook ver buiten de provincie Antwerpen een sterk merk is. De vrees bestaat dat een aantal sponsors zullen afhaken, nu de actrice niet langer professioneel verbonden is met het centrum. Al denkt Maertens dat de meeste geldschieters voor het project gekozen hebben en niet voor de naam. (SVD)

Reacties

wpDiscuz