GUNKtv is niet meer

Hadden we het vorige keer nog over jolige Jurgen blijkt het stilaan meer de jolige jungle: GUNKTv. In primeur meldden we reeds twee weken geleden dat Verstrepen & Hermans er mee gingen stoppen. Bingo. Een week later wisten we als eerste mee te geven dat Verstrepen voor de vierde maal zijn ZwartWit konijn uit de […]

Hadden we het vorige keer nog over jolige Jurgen blijkt het stilaan meer de jolige jungle: GUNKTv. In primeur meldden we reeds twee weken geleden dat Verstrepen & Hermans er mee gingen stoppen. Bingo. Een week later wisten we als eerste mee te geven dat Verstrepen voor de vierde maal zijn ZwartWit konijn uit de hoed zou toveren. Wederom Bingo. En afgelopen vrijdag konden we de meeste mensen al gerust stellen dat ZwartWitte goochelshow van Verstrepen geen lang leven beschoren zou zijn, gaan we nu nog een stapje verder: Voor het einde van het jaar kapt GUNKtv er volledig mee.
Anderhalf jaar na lancering blijkt het GUNKtv-verhaal volledig leeggebloed. De zwanenzang van de zelfverklaarde jongerenzender werd op 1 september al ingezet met het ontslag van frontman Frank Molnar.

Als reden gaf CEO Stefan Devroey toen op dat ie “niet opgezet was met de negatieve aandacht rond de persoon Molnar” na diens zelfverzonnen Madonna-lingerieverhaal (enkel Frank himself geloofde toen dat de redelijk bevallige rondingen van persoonlijke knutselmadam Jess Donckers van dermate mondiale kwaliteit waren dat Madonna haarzelve  de blonde knutselstoot zou hebben uitverkozen als lingerie-ambassadrice van haar gepersonaliseerde lingerielijn). Soit: Molnar buiten.

Een maand later Margriet Hermans buiten wegens niet sexy genoeg voor het zelf aangemeten jongerenzender-predikaat. En nu dus iedereen buiten.

Het hardnekkige gerucht dat al een tijdje in de wandelgangen te horen is wordt ons door verschillende bronnen bevestigd: Gunktv verdwijnt voor het einde van het jaar van de kabel. 

En jep: ze zullen ons wel weer niet geloven. Misschien licht voorbarig, toch besluiten we graag met een De Weveriaanse boutade: De Mortuis nil nisi bene … die Jess was toch een lekker ding. (GeR)

Reacties

wpDiscuz