Gwyneth Paltrow verkoopt peperdure kaars die… ruikt naar haar vagina

WTF!?

Gwyneth Paltrow (47) zit natuurlijk niet om een stunt verlegen. Zo zette ze ooit een gouden dildo van 13.000 euro in de kijker. Ah ja, en er was ook nog dat vaginaal stoombad. Dat het nog straffer kan, bewijst ze nu met een peperdure kaars die ze verkoopt via haar lifestylebedrijf Goop. Het is ook een speciale kaars, want… ze ruikt volgens Paltrow naar haar eigen vagina!

(lees verder onder de foto)

Moeilijk om je daar iets bij voor te stellen? Dit staat te lezen in de webshop: “Deze kaars heeft een grappige, prachtige, sexy en heerlijk onverwachte geur. Ze is gemaakt met extracten van geranium, citrusachtige bergamot en ceder, gecombineerd met damastroos en muskuszaad om ons te doen denken aan fantasie, verleiding en een verfijnde warmte.” Paltrow rook aan de kaars en zei meteen: “Hey, deze ruikt net zoals mijn vagina!” Aan de kaars hangt een prijskaartje van 67,50 euro, maar intussen is ze toch helemaal uitverkocht.

Op Netflix kan je trouwens vanaf eind januari een documentaire bekijken van en met Gwyneth Paltrow: ‘The Goop Lab’. De docu bestaat uit zes afleveringen en is een soort van ontdekkingstocht doorheen ‘grensverleggende’ welness topics zoals koude therapie, vrouwelijk ‘plezier’ (lees: orgasmes), anti-aging,… Check hieronder alvast even de trailer.

 

(Bron: nieuwsblad.be )

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Homere

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 12k + ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en beginnen met online echt geld verdienen door de instructies op deze website te volgen ……..

http://Kasse9.com

Danielle

FJong poesje op zoek naar een man voor anonieme vergaderingen ->> https://klurl.nl/?u=0DAJEJMq

wpDiscuz