Halle Berry kotst collega onder (fotospecial)

Bloedmooi, gegeerd en opper-MILF, maar ook haar maaginhoud wil via haar mond de wereld wel eens zoeken. Halle Berry (44) kotste tijdens filmopnames op een boot – zonder kwaad opzet, veronderstellen wij – immers haar collega Oliver Martinez onder. “Ik wist niet wat er met me gebeurde, ik voelde me zo slecht. Voor ik het […]

Bloedmooi, gegeerd en opper-MILF, maar ook haar maaginhoud wil via haar mond de wereld wel eens zoeken. Halle Berry (44) kotste tijdens filmopnames op een boot – zonder kwaad opzet, veronderstellen wij – immers haar collega Oliver Martinez onder.

“Ik wist niet wat er met me gebeurde, ik voelde me zo slecht. Voor ik het wist had ik de schoenen van Oliver ondergekotst”, getuigt Halle over haar onverwachte scène. Zelfs wereldsterren kunnen dus ook danig zeeziek worden. “Het duurde enkele dagen voordat ik mijn zeebenen had gevonden. Ik was vanaf de eerste dag al ziek.”

De mooi kotsende celeb krijgt u in haar nieuwste film Dark Tides allicht niet te zien, al de rest (hopelijk) wel. Bekijk hier hoe Berry er in bikini uitziet op die woeste schuit. (BF)

Reacties

wpDiscuz