Hanne Decoutere wordt onwel tijdens journaal (video)

Nieuwsanker én schoonheid Hanne Decoutere had gisterenavond een minder momentje toen ze aan het einde van het laatavondjournaal bijna van haar stokje viel. De bewuste beelden werden door Eén verwijderd, maar helaas: de digitale wereld is genadeloos.Arme Hanne. Geveld door een griepje moest ze gisteren het laatavondjournaal presenteren. Dat liep goed tot net vóór het […]

Nieuwsanker én schoonheid Hanne Decoutere had gisterenavond een minder momentje toen ze aan het einde van het laatavondjournaal bijna van haar stokje viel. De bewuste beelden werden door Eén verwijderd, maar helaas: de digitale wereld is genadeloos.
Arme Hanne. Geveld door een griepje moest ze gisteren het laatavondjournaal presenteren. Dat liep goed tot net vóór het einde. Op het moment dat ze het overlijden van de Griekse zanger Demis Roussos aankondigde, voelde ze zich van haar stokje gaan. “Ik kan niet meer. Echt niet. Echt!”, klonk het.

Televisiekijkend Vlaanderen was meteen in paniek, maar al snel liet Björn Soenens weten dat ze al bij al oké was. “Ons nieuwsanker werd even onwel tijdens uitzending maar nu gelukkig weer beter”, aldus de hoofdredacteur van het VRT-journaal. Decoutere zelf bevestigde het goede nieuws met een geruststellende tweet. “De griep is in het land vertelden we in #vrtjournaal. Inderdaad… :-). Dankjewel voor alle steun”, klonk het. (KDN)

Reacties

wpDiscuz