Harry Potter weet niet van ophouden (video)

25/05/2011 - 19:28

Nog steeds niet genoeg van de avonturen van de jongste tovenaar ter wereld? Dan heeft ‘Onion news’ erg goed nieuws voor u. Zij kondigden aan dat de laatste vier minuten van de laatste Harry Potter-film worden opgesplitst in zeven, splinternieuwe sequels...Voor de diehard-fans een wens die in vervulling zou gaan, voor de Harry-haters de grootste nachtmerrie, maar ‘Onion news’ weet wel hoe ze mensen moeten laten schrikken. In een nieuwsbericht kondigden ze aan dat de allerlaatste Harry Potter-film nog zeven kindjes zou krijgen, gebaseerd op de laatste vier minuten van ‘The Deathly Hollows: Part 2’. Okee, het kleinste kind heeft meteen door dat het om een grapje gaat, maar toch zou een mens nog aan het twijfelen kunnen slaan.

Een kleine tien jaar geleden werd het razend populaire sprookje geboren op het witte doek en kon het even lang miljoenen mensen blijven fascineren. Wereldwijd bracht de 7-delige filmserie van schrijfster J. K. Rowling al ruim 6 miljard dollar op, goed voor een eerste plaats in de categorie ‘meest winstgevende films’ en prijkt de magische prent in de top 30 van de lijst van succesvolste films aller tijden.Onder het motto ‘Harry is nog lang niet uitgemolken’ zouden de filmmakers gerust nog enkele jaren verder kunnen teren op het succes van de sympathieke Hogwarts-leerling, al was het maar voor het prijskaartje dat er aan vasthangt.

Soit, een ludieke publiciteitsstunt dus, maar toch toverde de gedachte dat een staarwedstrijd tussen Harry en Lord Voldemort een ganse film waard zou zijn een glimlach op ons gezicht... (KDN)

Facebook comments