Hasselts bedrijf beloont werknemers met snelle bolide

In de ‘War for Talent’ kan je niet creatief genoeg zijn om goede medewerkers aan te trekken. Zo mogen bij ACA ITSolutions in Hasselt de werknemers om de beurt rondrijden met de razend exclusieve elektrische sportwagen Tesla. Wie opmerkelijke prestaties levert maakt zelfs kans om de wagen een heel weekend mee naar huis te nemen. […]

In de ‘War for Talent’ kan je niet creatief genoeg zijn om goede medewerkers aan te trekken. Zo mogen bij ACA ITSolutions in Hasselt de werknemers om de beurt rondrijden met de razend exclusieve elektrische sportwagen Tesla. Wie opmerkelijke prestaties levert maakt zelfs kans om de wagen een heel weekend mee naar huis te nemen.

De bolide, die van 0 tot 100 km/u gaat in amper 3,7 seconden, valt erg in de smaak bij de werknemers van het bedrijf. ACA IT-Solutions kocht de Tesla – nieuwprijs om en bij de 100.000 euro – om er professioneel garen uit te spinnen.

“In de eerste plaats willen we het fungehalte in ons bedrijf hoog houden. Om de twee dagen zal een andere medewerker het voertuig mee naar huis mogen nemen”, zegt CEO Ronny Ruyters. “Er zullen ook weekends te verdienen zijn. Een echte belevenis, die zeker zal gesmaakt worden. We denken hierbij vooral aan de tevredenheid van onze 70 werknemers, wat uiteraard zal afstralen op hun loyaliteit naar ons bedrijf.”

KM/NRo Foto SvDi: CEO Ronny Ruyters en de Tesla

Reacties

wpDiscuz