Heeft Geena Lisa stiekem een Wurst in zich? (foto)

Gisteren was het ‘eindelijk’ zover. De grootste klucht van Europa kende zijn ontknoping. Conchita Wurst, u weet het ondertussen wel, die vrouw die eigenlijk een gast is maar wel een baard heeft, won het Eurovisie Songfestival. Jammer genoeg voor VRT, lag onze Belgische inzending er nog voor de finale uit. En da’s natuurlijk niet goed […]

Gisteren was het ‘eindelijk’ zover. De grootste klucht van Europa kende zijn ontknoping. Conchita Wurst, u weet het ondertussen wel, die vrouw die eigenlijk een gast is maar wel een baard heeft, won het Eurovisie Songfestival.

Jammer genoeg voor VRT, lag onze Belgische inzending er nog voor de finale uit. En da’s natuurlijk niet goed voor de kijkcijfertjes… Want velen haakten ongetwijfeld af en verzaakten te kijken nadat Axel zich niet wist te plaatsen voor de finale.

Dus smeet de openbare omroep het maar over een andere boeg. Zo smeten ze hun favoriete presentatrice voor de camera. Niets abnormaals zou u denken, de dame in kwestie kreeg wel een ferme baard, naar analogie met Wurst.

Geestig, dat wel. Zo weten we ook weer hoe Geena er zou uitzien moest ze zonder Vageena (sorry) geboren geweest zijn… ’t Is eens iets anders natuurlijk! (RVH)

Reacties

wpDiscuz