Heerlijk Playboymodel krijgt flinke portie billenkoek (video)

Dat onderging ze overigens niet vrijwillig, want ze eist van de drieste billenkletser nu maar liefst 360.000 euro schadevergoeding. Het begon allemaal twee jaar geleden: in maart 2012 vonden in Los Angeles de Playboy Golf Finals plaats. De daar aanwezige zakenman Kevin Klein vroeg het Amerikaanse model Elizabeth Dickson of ze niet wilde poseren voor […]

Dat onderging ze overigens niet vrijwillig, want ze eist van de drieste billenkletser nu maar liefst 360.000 euro schadevergoeding.


Het begon allemaal twee jaar geleden: in maart 2012 vonden in Los Angeles de Playboy Golf Finals plaats. De daar aanwezige zakenman Kevin Klein vroeg het Amerikaanse model Elizabeth Dickson of ze niet wilde poseren voor een ietwat speciale foto. Hoe speciaal? Elizabeth kreeg, liggend op haar buik en de broek ietwat naar beneden, een golftee tussen de billen geschoven. Vervolgens zou Kevin doen alsof hij het balletje weg ging slaan, maar de snoodaard sloeg écht: recht op de begeerlijke billen van Elizabeth. Het arm schaap hield er zowaar een serieuze blauwe plek aan over.

Naar eigen zeggen heeft het model serieus wat poseeropdrachten moeten afzeggen door de tekening op haar kont én moest ze zichzelf laten behandelen in een ziekenhuis: Elizabeth hield er zowaar een angststoornis aan over.

Elizabeth vond dat ze daardoor recht had op een schadevergoeding van Playboy, ten bedrage van een half miljoen dollar (een slordige 360.000 euro), maar de boodschap van Playboy was duidelijk: ‘Steek dat half miljoen in uw…”. Elizabeth is alsnog vastberaden serieuze munt te slaan uit haar blauwe plek en sleept Playboy nu voor de rechter. (SL)

Reacties

wpDiscuz