Herbekijk hier de vierde aflevering van Temptation Island: dramaqueen Lize dumpt haar vriend na ‘droogneuken’ (video)

Het toppunt van de aflevering was ongetwijfeld het moment waarop Lize een goedkope smoes had gevonden om zelf vreemd te gaan

Gisteren was het alweer de vierde aflevering van Temptation Island. Hier zagen we het eerste kampvuur en eigenlijk viel er geen fluit te beleven.

Dat was echter zonder dramaqueen Lize gerekend. Ze vond en zocht een (belachelijk slecht) excuus om haar ‘Jeffie’ te dumpen. Hij was immers aan het ‘droogneuken’ met een vrijgezelle. We denken dat onze onschuldige Lize de trem droogneuken eens moet opzoeken in een woordenboek. Ze heeft nu in ieder geval wel (in haar ogen) een vrijgeleide om helemaal los te gaan met Ken.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Quinten

Valt ook echt niet op dat ze echt aan het wachten was op het minste dat een beetje verkeerd lijkt, #ikbenerklaarmee maar madam kan wel met haar gat shaken voor de rest …

Ronny King

Hoe je dit ook inpakt, het blijven allemaal hoeren en hoerenlopers…..

Johan

Een lekker gat toch wel.

jim

iets te BIG naar mijn smaak. plus blijkt wat een kutwijf het is. dat ze eerst eens leert wat droogneuken voor ze het woord ten onrechte gebruikt.
bij alle andere dames relativeert ze alles van de beelden en die jeff deed niet eens wat verkeerd en ze gaat volledig los.

wpDiscuz