Herman Brusselmans: “Heb al twee jaar en half geen seks meer gehad” (audio)

Nope, wij konden onze oren niet geloven vanmorgen op de radio. Plots bekende ene Hermans Brusselmans dat hij al langer dan twee jaar niet meer van bil is gegaan. Dé Hermans Brusselmans! Dé sekspleiter bij uitstek. Waar gaat de wereld naartoe?Ja, we weten ondertussen wel al dat Herman Brusselmans en zijn kierewietje niet de beste […]

Nope, wij konden onze oren niet geloven vanmorgen op de radio. Plots bekende ene Hermans Brusselmans dat hij al langer dan twee jaar niet meer van bil is gegaan. Dé Hermans Brusselmans! Dé sekspleiter bij uitstek. Waar gaat de wereld naartoe?
Ja, we weten ondertussen wel al dat Herman Brusselmans en zijn kierewietje niet de beste relatie hebben. Hij durft wel eens weigeren te steigeren. Maar dat het zó ver gekomen was, dat is moeilijk te vatten. Tijdens het Klara-programma ‘Dat heet dan gelukkig zijn’ legde een Nederlandse seksuologe het verschil uit tussen mannelijke en vrouwelijke seksbeleving – heren denken immers vooral met hun sjarlewieter, bij dames is het iets complexer, dit terzijde, u heeft immers ook ooit natuurkunde gekregen. Anders, dat is één, maar compleet nihil – zoals de nonnekes – dat is dan weer een Golden Gate-brug te ver.

En toch bestaan ze, de nonseksers, of zoiets. Plots krijgen we een heel onverwachte getuige te horen: Herman Brusselmans. “Ik heb nu twee jaar en vijf maanden geen seks meer gehad. Ik schrijf inderdaad veel over seks, maar doe dat gewoonlijk op een ironische en lacherige manier. Ik kan me niet inbeelden om tweemaal per dag seks te hebben, dat is gewoon ziekelijk. En toch hoor ik sommige mannen zeggen dat ze zot zouden worden als ze geen twee keer per week aan hun trekken komen. Sinds mijn vrouw weg is gegaan, heb ik nog geen enkele aanleiding gekregen van een vrouw die seks wil met mij. Ik leef dus zonder seks. Is dat leefbaar? Ja, dat is leefbaar”, aldus de ongezouten tong. Dat een mens er niet van doodgaat, dat begrijpen we, maar neuk leuk is anders, toch? (KDN)

Reacties

wpDiscuz