Hier is de nieuwste sekstape uit celebrityland alweer! (NSFW-foto’s)

Tegenwoordig is het helemaal ‘in’ om een sekstape te hebben als je een beetje bekend bent maar wereldberoemd wil worden en dus kon deze rapster niet achterblijven. In het bed, onder de douche, liggend en staand: alles mocht gefilmd worden.Eigenlijk ontketende Kim Kardashian een heuse rage. Zij was een vrij onbekend wannabe-sterretje, tot haar natuurfilmpje […]

Tegenwoordig is het helemaal ‘in’ om een sekstape te hebben als je een beetje bekend bent maar wereldberoemd wil worden en dus kon deze rapster niet achterblijven. In het bed, onder de douche, liggend en staand: alles mocht gefilmd worden.

Eigenlijk ontketende Kim Kardashian een heuse rage. Zij was een vrij onbekend wannabe-sterretje, tot haar natuurfilmpje de wereld rondging en haar tot een wereldberoemde ster maakte. Daarna volgden figuren als Octomom, Tila Tequila en Farrah Abraham.

Vooral Farrah Abraham is een mooi voorbeeld: een onbeduidend realitysterretje in één of andere serie die we niet kenden. Maar toen kwam haar peperhete sekstape en werd ze op slag zo beroemd dat we zelfs ingelicht worden wanneer ze om een doos condooms gaat.

Mimi Faust hoopt vast en zeker dat het haar net zo zal vergaan. Een ons onbekende realityster die meedoet in ‘VHI’s Love & Hip-Hop Atlanta’. Wel, zij besloot het daar in Atlanta samen met haar vriend Nikko eens lekker heet te maken en ze waren niet te beroerd om ineens een cameraploeg uit te nodigen. Uiteraard allemaal in samenwerking met ‘celeb-pornogigant Vivid. Enkele screenshotbeelden hebben wij hier alvast voor u geselecteerd. (SL)

Reacties

wpDiscuz