Hilarische ‘haters’ winnen swag terug van internetklaagster (video)

Dat je tegenwoordig meer kans hebt om Duitse Enigma-codes uit WO II te ontcijferen dan de huidige Nederlandse jongerentaal, maken deze twee kerels op een hilarische wijze duidelijk. De meid in het onderstaande filmpje is klaarblijkelijk wreed pissed omdat er gasten zijn die denken dat ze swag hebben omdat ze haat geven op bepaalde foto’s. […]

Dat je tegenwoordig meer kans hebt om Duitse Enigma-codes uit WO II te ontcijferen dan de huidige Nederlandse jongerentaal, maken deze twee kerels op een hilarische wijze duidelijk.

De meid in het onderstaande filmpje is klaarblijkelijk wreed pissed omdat er gasten zijn die denken dat ze swag hebben omdat ze haat geven op bepaalde foto’s. ‘Dan hebben we een serieus probleem menneke’, is alvast één van de heerlijke commentaren die deze gasten ons voorzien in dit dolkomisch gemonteerd filmpje.

Wellicht zat deze mopperende meid vol goede bedoelingen, maar toch best een andere manier bedenken om de boodschap in het vervolg over te brengen. Om te beginnen, beter opletten tijdens het vak Nederlands, want we willen niet dat ze haar toekomst gaat ‘kapot bedenken’. (GBL)

dit is 1 van de beste videos diek gezien heb AHHAHAHA

Posted by Caro van fucking Winkel on zaterdag 20 juni 2015

Reacties

wpDiscuz