Deze hitsige brunette is op zoek naar twee honden en wil betalen met pijpbeurten en anale seks (foto’s)

Iemand twee hondjes op overschot?

Je bent een vrouw en hebt geldtekort, maar je wil toch ontzettend graag een hond. Wat doe je? De vrouw uit onderstaande foto kreeg het geniale plan om een zoekertje op een tweedehandssite te plaatsen. Indien iemand haar twee honden geeft dan zal ze alles doen wat je maar wil. Een stevige pijpbeurt en anaal voor twee keffertjes lijkt haar wel een eerlijke deal.

Mevrouw heeft wel een ring aan haar hand. Ofwel komt haar echtgenoot dus toekijken terwijl ze je pretstok gaat plezieren of anders zoekt die je achteraf mogelijk op om je een pak slaag te geven. Maar voor de rest doe je natuurlijk een fantastische deal.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Hard Truth

Aan dat briefje te zien gaat het over pijpen van de twee keffertjes. En wat een voze doos zeg. Is dit toevallig geschreven door het type man waarvoor vrouwen in andere culturen verplicht een sluier moeten dragen? Ge weet wel, zo eentje die zijn hand in zijn broek steekt zodra hij een blote enkel ziet?

Hard Truth

“Boehoehoe, ik ga je downvoten. Dat zal je leren.” … Arme van geest, hersendood gemaakt door deze zielige vertoning die voor een mannensite moet doorgaan.

HardTruth

Bewonderenswaardig multi-tasking van sommigen hier. Downvoten en fappen tegelijk.

wpDiscuz