Hitsige vrouw pijpt drie mannen in dancing voor ogen van honderden mensen (video)

Clubgangers kregen een live seksshow te zien. Na enkele drankjes gaat het er steeds pikanter aan toe in een dancing. Vaak wordt er dan wat geschuurd en draait men enkele tongen. Een jongedame ging in een Engelse dancing echter een stapje verder. Met wat schuren was zij immers absoluut niet tevreden. Ze kreeg toen het […]

Clubgangers kregen een live seksshow te zien.

Na enkele drankjes gaat het er steeds pikanter aan toe in een dancing. Vaak wordt er dan wat geschuurd en draait men enkele tongen. Een jongedame ging in een Engelse dancing echter een stapje verder. Met wat schuren was zij immers absoluut niet tevreden. Ze kreeg toen het fantastische idee om in het midden van de dansvloer niet één, maar maar liefst drie mannen te pijpen.

De honderden aanwezige feestgangers konden de pijpbeurten van de dame wel appreciëren en ze werd met heel wat gejuich aangemoedigd om stevig te zuigen. Natuurlijk werd het hele spektakel gefilmd en de 20-jarige dame is ondertussen al een internetfenomeen. Na enkele minuten pijpen vond de dame het echter welletjes en ging ze blijkbaar gewoon verder dansen met haar vrienden alsof er niets aan de hand was. Getuigen vertelden dat de pijpende vrouw wellicht enkele drankjes teveel had genuttigd.

De uitbaters van de dancing zelf zijn niet al te blij met de commotie die er nu is. Wij denken echter niet dat er minder mensen door deze pijpbeurten naar de dancing gaan komen, integendeel zelfs. Volgend weekend zal het daar ongetwijfeld stampvol zitten met mannen die op een nieuw incident hopen. (MG)

Reacties

wpDiscuz